Forside Nyheder

Japan: Pioneer, Mitsubishi, Yamaha og Alpine


 


Pioneer, Mitsubishi, Yamaha og Alpine meddeler at deres ansatte deres nærmeste familier har det godt. Her følger en situationsrapport.


Pioneers hovedkvarter i Kawasaki og fabrikken i Kawagoe har ikke lidt nogen nævneværdige skader, og alle ansatte og deres nærmeste familier har det godt. Der mangler dog fortsat strøm i perioder, hvilket besværligør produktionen.


Mitsubishi har ikke modtaget nogen indberettelse om alvorlige skader på de ansatte. Hvad angår deres primære fabrikker i Tohoku i Sendai regionen, så er ikke rapporteret om skader der berører selve produktionen. På Koiyama fabrikken i Fukushima regionen er der skader på fabrikken, der producerer billedrørs produkter og kommunikation. Her overvejer Mitsubishi hvornår produktionen kan genoptages.


Hos Yamaha er der ingen meldinger om tilskadekomne blandt medarbejderne. Dog er der en medarbejder de endnu ikke har kunnet få kontakt til endnu. Hvad angår Yamahas kontorer i Sendai regionen er der mindre skader, men de har måttet lukke butikker og en musikskole midlertidigt. Fabrikkerne i Kakegawa og Toyooka, begge beliggende i Shizuoka regionen.


Alpine har ikke modtaget meldinger om tilskadekomne medarbejdere. Deres hovedkvarter i Iwaki City i har lidt skade, og her afventes meldinger omkring sikkerheden inden arbejdet genoptages. Foreløbig holdes lukket frem til mandag.


 

Annonce:
Forrige artikelVideo: Philips TV lancering 2011
Næste artikelVigtige dele til iPad 2 forsinkes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.