Forside Nyheder

Sony Ericsson Xperia Mini og Mini Pro relanceres

 


 


 
Sony Ericsson kommer med nye opgraderede versioner af succes-modellerne Xperia Mini og Xperia Mini Pro. 1 GHz processor og Android 2.3 er blandt nyhederne.


De to mini-modeller, Mini og Mini Pro fra Sony Ericsson, får nu en ordentlig overhaling, og relanceres hen over sommeren.


Processoren bliver Qualcomms Snapdragon 1 GHz og Android-versionen bliver version 2.3 Gingerbread.


På skærm-delen er der også nyheder. Størrelsen går fra 2,6 til 3,0 tommer og opløsningen forøges fra 240 x 320 pixels i de gamle modeller, til 320 x 480 pixels i de nye. Desuden er er tale om ridsefrit mineralglas.


Præcis som på Xperia Arc får de nye minier også Sonys Reality Display med Mobile Bravia Engine, der skulle give en endnu bedre oplevelse for brugeren.


Kameraet er fortsat på fem megapixels, men videodelen kan nu optage i HD-opløsningen 720p, hvilket gør de nye minier til verdens mindste Android-smartphone med HD-videooptagelse.


Også i softwaren er der en række nyheder, her i blandt en ny Facebook-app kaldet “Facebook Inside Xperia”.


  


Der er fortsat FM-radio i mobilerne og der medfølger 2 GB microSD i salgspakken.


Selvom de kommende mini’er er en smule større end de oprindelige, der blev præsenteet i februar 2010, er det stadig lykkedes at holde vægten nede.


Den nye Xperia Mini vejer 94 gram (88 gram på den gamle) og den nye Xperia Mini Pro ligger på 136 gram (120 gram oprindeligt).


Xperia Mini og Xperia Mini Pro kommer i tredje kvartal 2011.


 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelPå besøg hos AV-Connection i Sønderborg
Næste artikelSpilanmeldelse: Socom Special Forces
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.