Forside Nyheder

Apple skal sælge flere B&O produkter


Flere B&O produkter ind i Apple Stores verden over, og egen online-butik. Det er en del af B&Os nye salgsstrategi.


B&O lancerer en ny produktkategori af stand-alone produkter, der kommer til salg verden over i andre butikker end B&Os egne. Apple har givet tilsagn om at forhandle de produkter i deres butikker, de såkaldte Apple Stores.


Ideen bag det bredere salg af udvalgte produkter, er både at øge omsætningen men også at tiltrække nye kunder. B&O håber at jo flere der får B&O produkter, jo flere vil besøge Bang & Olufsen butikkerne og investere i andre af deres produkter.


Produkterne vil blive markedsført under et andet navn end Bang & Olufsen. Endnu har B&O ikke løftet sløret for hvilket navn det bliver, men de fortæller at når vi ser det vil vi ikke være i tvivl om at det er B&O.


Der vil i høj grad være tale om produkter, der kan bruges sammen med smartphones, musikafspillere og tablet computere. B&O løftede ikke sløret for præcis hvilke produkter det drejer sig om, men de har tidligere fortalt at en dock som BeoSound 8 og deres earsets er oplagte produkter til den nye kategori.


Bang & Olufsen vil også åbne en online-butik, hvor samme produkter kan købes, til levering verden over.


Der er gratis gæt på hvilket navn de nye produkter vil blive markedsført under. Det er vel næppe iBeo, hvis de satser på andet end Apples produkter.


Hvad tror du navnet bliver? Skriv en kommentar herunder.


 

Annonce:
Forrige artikelPrisfald på PlayStation 3
Næste artikelBoxer og TV 2 er blevet enige
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.