Forside Nyheder

B&O bestseller får Blu-ray og 3D


 


Ny Beovision 7-55


Bang & Olufsens bedst sælgende tv fås nu også med integreret Blu-ray og 3D.


Siden lanceringen i 2004 har BeoVision 7 været Bang & Olufsens bedst sælgende TV. Nu er 55″ modellen i den serie blevet opdateret, og kommer nu med Blu-ray og 3D.


“Jeg er begejstret for, at vi nu kan tilbyde vores kunder en opgraderet BeoVision 7 oplevelse med 3D. Det har været et stort ønske for mange af vores BeoVision 7 kunder, og nu er vi klar med sådan en løsning”, siger Bang & Olufsens adm. direktør, Tue Mantoni.


LCD-skærmen på BeoVision 7-55 er baseret på en ny, direkte LED-backlight-teknologi med lokal dæmpning, som ifølge B&O nu giver modellen en bedre kontrast. TV’ets elektronik byder også på skarpe, glidende billeder, og et sofistikeret digitalt surround sound-modul.


“Muligheden for at vælge en fjernsynsløsning med indbygget Blu-ray-afspiller med 3D-funktion er ret unik, og Bang & Olufsen er en af de eneste producenter, som tilbyder sådan en løsning”, fortæller Ole Moltsen, Senior Product Manager hos Bang & Olufsen.


Beovision 7 serien har solgt i 130.000 eksemplarer til dato (alle størrelser).


 


Pris


BeoVision 7-55 med 3D, inkl. Blu-Ray afspiller, Beo6 (fjernbetjening) og DVB-HD tuner:


kr. 104.365,-


 


Kilde: Bang & Olufsen

Annonce:
Forrige artikelHvad lancerer Samsung mon på IFA?
Næste artikelKæmpe TV kup i Aarhus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.