Forside Nyheder

Rygte: iPhone 5 den 4. oktober


Dette er angiveligt de seneste iPhone 5 etuier fra Case-Mate, der indikerer en anden formfaktor end iPhone 4.


 

Næste Apple Media Event skulle ligge her d. 4/10. Forventningen er høj omkring iPhone 5.


Det er hjemmesiden All Things Digital der har opsnappet datoen for næste Apple Event. Kilder tæt på Apple fortæller at det bliver d. 4. oktober.


Hvad kan vi så forvente at se og høre om fra deres side?


Jo, det kommer helt sikkert til at handle om iOS 5. Den nye udgave af Apples operativsystem til iPhone, iPad og iPod Touch har været igennem en test- og udviklings-fase og er nu tæt på den endelige release.


Vedvarende rygter går også på, at det er nu vi får iPhone 5 at se. Det eneste der kan tale imod en lancering nu, er at der også går rygter om forsinkelser i leveringen fra Apples underleverandører. Men forsinkelser i leveringen plejer ikke at holde Apple tilbage, så mon ikke det er nu iPhone 5 kommer.


Så får vi en ny opdateret iPhone 4. Det skal være en ny entry-model iPhone. I medierne har den model været kaldt iPhone 4S, og den vil minde meget om iPhone 4 bortset fra at den kun får 8GB flash hukommelse for at holde prisen nede.


Det bliver samtidig dette event at vi får den nye Apple-topchef Tim Cook at se. Han vil givetvis skulle lede arrangementet, og en hel verden incl. aktieanalytikere mv. vil følge hvordan han klarer det.


En chef for Orange i Frankrig har tidligere været fremme i medierne med udtalelser om, at iPhone 5 kommer til salg i Frankrig fra d. 15. oktober. Og den dato passer jo fint med en præsentation her d. 4.


Hvad er dine forventninger til iPhone 5 – skal du have en?


 

Annonce:
Forrige artikelIKEA eksperimenterer med manderum
Næste artikelElektronik-messen i Odense er død
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.