Forside Nyheder

Ville du købe denne her B&O-mobil?


BoPhone M Concept er en fantasifuld forestilling om, hvordan en smartphone fra B&O kunne tage sig ud.


Designer har ladet fantasien få frit løb og forestiller sig, hvilken form for smartphone som  Bang & Olufsen og Samsung kunne skabe sammen. Ville du købe den?


Den franske designer, Antoine Brieux, har leget lidt med tanken om, hvordan en Android-mobil fra Bang & Olufsen kunne tage sig ud. Manden forestiller sig et samarbejde med Samsung, og har tegnet en konceptmobil, der umiddelbart godt kunne gå hen og blive et hit – hvis den altså nogensinde bliver til virkelighed.


Antoine Brieux forestiller sig en mobil, BoPhone M Concept, med et lettere buende design med en tykkelse på 9,48 millimeter i toppen, men en lidt slankere profil i midten og bunden. I fantasiverdenen er den udstyret med en 4,3-tommer Super AMOLED Plus-skærm, en 1,5-gigahertz dualcore-processor og 64 gigabyte lagerplads, der kan udvides med MicroSD-kort.


Den har selvfølgelig lydteknologi fra Bang & Olufsen, der blandt andet inkluderer bedre højttalere og en tilhørende højttaler-dock.


Umiddelbart skiller konceptmobilen sig ud fra eksisterende på markedet og blander bløde organisme linjer med Bang & Olufsens minimalistiske tilgang til design.


Hvad siger I her på siden? Kunne I finde på at smide pengene efter en mobil i stil med dette koncept, eller har designeren skudt helt ved siden af?


 Dock’en har – selvfølgelig – indbygget højttaler.


 Mobilen har et organisk formsprog buer hen over midten.


Du kan se mange flere billeder af konceptmobilen lige her!


 

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft-boss skuffet over Windows Phone
Næste artikelB&O flytter mere udvikling til Estland
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.