Forside Nyheder

60″ og Sharp


 


Kan det ikke blive stort nok, så er Sharp klar med et 60? LCD TV, med  mange finesser til en konkurrence-dygtig pris.


Sharps AQUOS-serie Opdateres nu med modellen LC-60LE636S, et 60″ LCD TV som i følge Sharp både byder på god billedgengivelse,  mange finesser og en konkurrence-dygtig pris.


“Store fodbold-oplevelser på store TV” var Sharps budskab på IFA messen i Berlin i år. Nu lanceres firmaets seneste storskærms TV i Norden, i form af LC-60LE636S modellen.


Dette 60″ store X-Gen LCD panel måler hele 152 cm diagonalt. Det leverere Full-HD billeder i 100 Hz og har LED bagbelysnig.


Der bydes på Smart TV og multimediamuligheder via den egenudviklede internetplatform AQUOS NET+. Her findes pt. Omkring 70 app’s såsom YouTube, Facebook og Twitter samt en åben webbrowser, som gør det muligt at surfe på nettet i reklamepauserne imellem programmerne. Med USB Timeshift kan seeren når som helst pause programmet og se videre, hvorfra det blev sat på pause, senere.


TV’et har også en indbygget medieafspiller, til visning af egne billeder, afspille videofilm eller musik via USB eller DLNA (Digital Living Network Alliance).


LC-60LE636S har en integreret HD-tuner til kabel TV (DVB-C) og også DVB-T2 til det digitale jordbaseret sendenet samt en elektronisk programguide (EPG) hvor man direkte på skærmen kan se hvilke TV programmer som bliver sendt de næste 7 dage frem.


 


Pris og levering


Er klar til levering til en pris omkring kr. 21.000,- 

Annonce:
Forrige artikelVil du være en del af Stofas TestTeam?
Næste artikelNetflix suger kraften ud af nettet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.