Forside Indhold og distribution Film

Apple vil tilbyde film i skyen


Apple forhandler med de store Hollywood-studier om at kunne tilbyde streaming af film fra skyen


 


Apple vil have alt lagret i skyen – også dine film. Firmaet forhandler pt. med de store Hollywood-studier om en løsning, skriver amerikansk avis.


Apple forhandler pt. med Hollywood om at tilbyde forbrugerne mulighed for at købe eller leje film, der lagres på Apples servere og kan streames til din computer, Apple TV eller henholdte Apple-gadget. Det skriver den amerikanske avis Los Angeles Times.


Forhandlingerne mellem Apple og filmindustrien handler også om det nye initiativ, Ultraviolet, som alle filmstudier undtagen Disney bakker op om.


Ideen med Ultraviolet er, at når du køber en dvd eller Blu-ray-film, så får du også adgang til en digital kopi i skyen, der kan streames til dit internetopkoblede flad-tv, din computer eller eksempelvis din smartphone.


Problemet er bare, at Ultraviolet-systemet pt. ikke er kompatibelt med Apples gadgets, og det er selvfølgelig et problem.


Los Angeles Times får det til at lyde som om, at forhandlerne pt. peger i retning af et slutresultat, hvor Apple får mulighed for at tilbyde streaming af film fra skyen hvis firmaet samtidig tillader afspilning af film fra Ultraviolet på iPhone, iPad og iPod Touch. Det ville i givet fald kunne klares med noget så simpelt som en app.


Apple har netop åbnet op for leje og køb af film i den danske iTunes-butik, men for at få filmene over på iPhone, iPad og iPod Touch skal du have fat i et kabel.


 

Annonce:
Forrige artikeliOS5 er allerede hacket
Næste artikelKlumme: Den anden side af Steve Jobs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.