Forside Nyheder

Kort nyt om TV-branchen


 


Panasonic ventes ud med stort underskud


Der er ikke noget at sige til, at Panasonic forleden annoncerede at de skærer i egenproduktionen af plasma displays, og nedlægger en del af produktionen med elektronikkomponenter til TV. De er nemlig på vej med et chok resultat, skriver finansmagasinet Nikkei i dag.


Det der skulle have været et lille overskud på omring 2 mia. i indeværende regnskabsår, efter et overskud på godt 5 mia. sidste år, er nu vendt til et forventet underskud på knap 22 mia. kroner.


En del af underskudet skyldes dog også ekstraordinære udgifter til nævnte omstruktureringer indenfor TV-division og halvleder-produktion.


 Sony ud af LCD joint-venture med Samsung


Tilbage i 2004 gik Samsung og Sony sammen om produktion af LCD-displays, for at sikre en stabil leverance til deres vigtige TV-produkter.


Men nu hvor LCD-produktionen står overfor nye udfordringer med vigende salg og faldende priser, vil Sony skifte strategi. Sony har tabt penge på TV-produktionen de seneste 7 år.


Sony vil forsøge at nå til enighed med Samsung om at forlade deres joint-venture med udgangen af i år, det skriver finansmagasinet Nikkei i dag. Samsung sidder på lidt over 50% af selskabet, og Sony på resten.


 

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Ratchet & Clank All 4 One
Næste artikelStofa køber Canal Digital kabel-tv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.