Forside Indhold og distribution Film

Boxer pusler med filmleje


 


Boxer On Demand


Boxer TV pusler med at tilbyde filmleje, via et nyt Video On Demand univers der havde premiere i Sverige forleden. Når det kommer vil der kunne lejes film med fjernbetjeningen.


Filmleje via fjernbetjeningen er ikke en ny opfindelse. De fleste TV-distributører kan i dag tilbyde indhold On Demand, og snart kommer Boxer TV også med på den vogn.


Det betyder at Boxer-kunderne vil kunne sidde hjemme i stuen og leje film via fjernbetjeningen.


 Er klar til Danmark


Boxers nye filmunivers havde premiere i Sverige forleden, og deres VOD (Video On Demand) tjeneste er også klar til brug i Danmark.


“Når vi laver produkter som disse, så er de fra starten klar til alle de 3 lande som Boxer opererer i (Danmark, Sverige og Finland). Så det vil umiddelbart kunne tages i brug i Danmark også”, fortæller Boxer direktør Steen Ulf Jensen til recordere.dk


Men selvom fundamentet er parat, så kan Boxer-direktøren ikke afsløre noget om hvornår det kommer. Det er ikke noget som de planlægger at bruge som ekstra salgsargument, i forbindelse med de mange nye kunder der ønsker fortsat se TV 2 via egen antenne efter nytår.


“Nej, så havde vi meldt det ud nu. De kunder der ankommer til Boxer i forbindelse med at TV 2 overgår til betalings-kanal er mere “simple” kunder, forstået på den måde at det er kunder der har brug for TV-signaler nu, men i mindre grad efterspørger ekstra tjenester fra første dag.” fortæller Steen Ulf Jensen.


Så selvom filmleje vil være et plus for eksisterende Boxer-kunder, vurderes det ikke at kunne lokke ekstra kunder ind i forbindelse med omlægningerne her til januar. Boxer-direktøren antyder at der godt kan gå noget tid, inden deres VOD kommer til Danmark.


“Nu er VOD lanceret i Sverige, og så venter vi på erfaringerne derfra. Hvordan det modtages og bruges. Det er første skridt.” fortæller Steen Ulf Jensen.


 Digitalmodtager til Boxer med indbygget Video On Demand adgang


 


Behov for en ny digital-modtager


En anden grund til at Boxer ikke ser VOD som et hurtigt salgsparameter, er at det kræver ny hardware. Der skal bruges en settop-box med VOD-funktionalitet indbygget. Indtil videre er der en enkelt Boxer-godkendt VOD-boks fra producenten Pace, men flere modtagerbokse er på vej.


Ser man derimod Boxer TV igennem tuneren i TV’et er der ingen VOD. TV’et kan kun tunes ind på TV-kanalerne og har ikke den nødvendige software til Boxer VOD. Men det kan tænkes at dukke op igennem TV-Apps, som det kendes fra andre VOD-tjenester som Canal Digital Go, Viaplay og YouSee Cinema.


  


On Demand efterspørges


Der er ingen tvivl om at filmleje fra sofaen kommer, og når det først er der tager vi det gerne i brug. Det tager os bare lidt tid at vænne os til de nye muligheder.


“On Demand kan godt være vanedannende, når man først er kommet igang med det. Vi tror dette er et godt produkt, selvom det nok tager nogle år inden det vinder stor udbredelse” fortæller Steen Ulf Jensen til recordere.dk.


Udover filmlejen, der udbydes af SF Anytime, er der et TV-arkiv i nye Boxers nye univers. I Sverige er der bl.a. adgang til TV-udsendelser fra SVT, TV4, Discovery og Eurosport.


Boxer On Demand giver også adgang til forskellige spil, samt sociale tjenester som Facebook og Twitter. 


 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.