Forside Indhold og distribution Musik

Her er Loewes nye livstils-gadgets


 


Loewe Air Speaker


Efter et let tryk på iPhonen høres sekunder kort efter lyden af ens yndlingsmusik. Med AirPlay-standarden overføres musikken trådløst fra
iPhone, iPod, iPad eller iTunes til Loewe Air Speaker.


Højttaleren i det for Loewe typisk minimalistiske design består af to subwoofere og to diskant- og mellemtone højttalere. Med en iPhone er det muligt at styre flere Loewe Air Speakers i forskellige rum.


Dataoverførslen via AirPlay sker via det lokale netværk med LAN, WLAN eller Powerline.


Med den praktiske WakeUp on LAN/WLAN-funktion er Loewe Air Speaker altid klar til brug og skal ikke først tændes. Loewe Air Speaker er endvidere forsynet med en Aux-Intilslutning og en USB-port, så en iPod eller iPhone kan tilsluttes direkte med kabel.


Kabinettet er i aluminium (sølv eller sort) og de udskiftelige topcovers kan leveres i stort set alle farvenuancer i RAL-skalaen.


Klar i butikkerne til december 2011. Prisen er kr. 6.499,-


 


  


Loewe Soundbox


Her er CD-dock-radioen til hele huset. Om det er køkken, børneværelse, terasse eller stue.


Afspil musik fra CD, iPod, iPhone eller radio. Med to 4″ Full Range Speakers og to digitale stereoforstærkere leverer Loewe Soundbox
en ifølge Loewe en glimrende lyd.


Soundbox forsynet med både en USB-port, et Aux In-stik og et hovedtelefonstik.


Og så kan Loewe Soundbox, ligesom andre Loewe Sound produkter, tilpasses efter personlig smag og præferencer med udskiftelige inlays (farvede topcovers), som findes i et utal af farver.


Loewe Soundbox er i butikkerne nu til en pris af kr. 4.999,-


 


 Loewe SoundVision


Loewe SoundVision er et All-in-One musikanlæg, der også kan integreres som en del af et komplet Home Entertainment-system.


En nyudviklet brugermenu sikrer enkel og intuitiv betjening, og anlægget styres enten via det integrerede 7,5″ store Multi Touch-display eller med fjernbetjeningen.


Der kan lyttes til FM-radio, internetradio, CD eller musik fra iPod eller iPhone. Der er i alt seks indbyggede højttalere, heraf to integrerede subwoofere.


Anlægget kan sluttes et Loewe Home Entertainment-system og/eller brugerens eget hjemmenetværk via LAN-, WLAN- eller Powerline-forbindelse. Med musiktjenesten AUPEO! er det muligt at få anbefalinger på favoritmusik og musiknumre. Den integrerede musik-/mediedatabase Gracenote giver brugeren oplysninger om musiktitler, kunstnere, covers og andre informationer.


Desuden er det muligt at afspille musik via Bluetooth direkte fra mobiltelefonen til Loewe SoundVision. På tilsvarende måde kan musik afspilles fra Loewe SoundVision til kompatible Bluetooth-hovedtelefoner.


Kabinettet er i aluminium (sølv eller sort) og med utallige farvemuligheder på pyntedækslerne. Anlæggets overside, hvor Multi Touch-displayet er placeret, er fremstillet af poleret og eloxeret aluminium.


Loewe SoundVision dukker op i butikkerne til december, til en pris af kr. 13.499,-


 

Annonce:
Forrige artikelNokia Windows 8 tablet til sommer
Næste artikelEr dette B&Os nye hemmelige Apple-produkt ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.