Forside CES CES 2012

CES 2012: Nokia, WE’RE BACK

 
Microsofts Steve Ballmer, Nokias Stephen Elop og AT&T’s Ralph de la Vega i et kodak, Windows moment


 


CES 2012: Nokia, WE’RE BACK


Som ventet præsenterede Nokia deres Lumia 900 til det amerikanske marked i dag. Men ikke til øjeblikkelig levering.


På et mere end udsolgt pressemøde præsenterede Nokia i dag deres strategi for tilbagevenden til det Amerikanske marked. Comebacket starter ikke med Lumia 900 som forventet, men med Lumia 710, der sælges af T-Mobile for 49 USD med et abonnement.


  


AT&T først med Lumia 900


AT&T kommer med den nye og lækre Lumia 900, men om der går dage, uger eller måneder ville Stephen Elop som er CEO for Nokia ikke ud med.


Og når man så spurgte om hvornår resten af verden får den at se, var svaret kort ?Vi tager hver launch for sig selv?. Men mon ikke et godt gæt er Mobile World i Barcelona er et godt sted at præsentere Lumia 900 for Europa ?


 


 


 


Lumia 900 er en lækker telefon 


Med en 4.3″ AMOLED skærm, et kamera med et 8 megapixel Carl Zeiss objektiv med f2.2/28mm linse, der tager ualmindelige gode billeder, og et 1.3 megapixel kamera til video opkald, er Nokia klar til at vende tilbage til det amerikanske marked.


 Videoopkald på Lumia 900 bliver fantastisk, fordi det indbyggede kamera virkeligt lukker meget lys ind


 


En 1.4 Ghz CPU og 512 MB RAM skal drive værket.


Der var ikke mulighed for Hands On til pressemødet, så vi må ud i hallerne i løbet af ugen, og se om vi kan få hænderne i en.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.