Forside Nyheder

Kommer Apple nu med en spillekonsol?


Kommer Apple med spillekonsol, kommer den næppe til at sådan her ud. Men det er sjovt at lege med tanken.


 


Apples direktør, Tim Cook, har holdt møde med Valve Software, der står bag Half-life-spillene og Steam-tjenesten. Rygtet går på, at de to firmaer vil lave en spillekonsol sammen.


En ny uge starter og dermed også et nyt rygte om Apple. I øjeblikket er nettet proppet med historier om, at Apples direktør, Tim Cook, har holdt møde med ledelsen af Valve Software, der har kreeret fantastiske spil som Half-Life og Portal, og også firmaet bag den populære Stream-tjeneste.


Nu kan der være mange grunde til at mødes over en kop kaffe, men flere journalister og bloggere påpeger, at Tim Cook er en særdeles travl mand, der ikke sådan bare besøger andre firmaers hovedkvarterer uden grund.


Alex Heath fra Cultofmac.com synes at vide, at de to firmaer diskuterer muligheden for at samarbejde om en spillekonsol til stuen.


Apple er fantastisk til at kreere hardware og har gode kort på hånden med iOS, OS X og sin App Store, og Valve Software ved en ting eller to om, hvad der skal til for at skabe gode spil og den tilhørende infrastruktur med Steam-tjenesten, der lader dig købe og streame spil via nettet.


Der har tidligere været rygter om, at Valve arbejdede på en eller anden form for hardwareplatform, der skulle få firmaets Steam-tjeneste ud i stuerne, så man kunne konkurrere med Microsoft, Sony og Nintendo. Hvem ved, måske Apple har lignende ambitioner om at dominere dagligstuen.


Adrian Kingsley-Hughes fra Forbes.com tror ikke rigtig på historien, og påpeger, at Valve pt. ikke virker synderlig interesseret I hverken OS X eller iOS, og at Apple ikke er kendt for at være interesseret i  gaming.


Hvad siger I her på Recordere.dk? Er det bare pjat, eller kunne et samarbejde mellem Valve og Apple resultere i en fed spille- og underholdningsmaskine til hjemmet?

Annonce