Forside Detail

Verdens 2. bedste Loewe Galleri ligger i Danmark


Nordic Brand Manager Michael Brandi, Kjaerulff 1 Development A/S, der på vegne af Loewe AG overrækker prisen til Laust Nielsen.


Verdens 2. bedste Loewe Galleri ligger i Danmark


I det eksklusive stormagasin Harrods i London ligger verdens bedste Loewe Galleri, men i Frederikshavn i Danmark ligger det næstbedste.


Loewe er et af verdens førende brands indenfor eksklusive lyd- og billedløsninger i et stærkt og stilsikkert design. Hvert år kåres de tre Loewe Gallerier ? eller showrooms –  i verden, som på flotteste vis repræsenterer det, der kendetegner Loewes unikke brand og enestående produkter: elegant og individualiseret design, innovativ teknologi og eksklusiv kvalitet. Blandt i alt 213 Loewe Gallerier verden over er Loewe Gallery Frederikshavn netop blevet kåret til Loewe Galleri nr. 2 ? mens Harrods i London blev nr. 1.


Verdens næstflotteste Loewe Gallery


?Vi er utroligt stolte af at være blevet kåret som Loewe Gallery nr. 2 i verden. Det er første gang, at et Loewe Gallery i Skandinavien lander i top 3, og vi synes bestemt ikke, at det er nogen skam at komme efter det legendariske stormagasin Harrods?, lyder det fra indehaver af Loewe Gallery Frederikshavn, Laust Nielsen. ?Udover æren, det officielle certifikat og den medfølgende pris, en Loewe Dealer Silver Award, er det en flot anerkendelse af, at vi i Loewe Gallery Frederikshavn er i stand til på verdens (næst-)flotteste vis at præsentere og demonstrere Loewes enestående produkter på en måde og i omgivelser, som vores kunder med rette kan forvente af et eksklusivt highend brand som Loewe.?


Tillykke til Laust Nielsen og hans ansatte fra recordere.dk


Kilde: Pressemeddelse, Loewe Galleri Frederikshavn

Annonce