Forside Nyheder

YouSee-kunder kan nu se TV overalt

 


 


Bredbåndskunder hos YouSee kabel-tv kan nu se med på udvalgte kanaler på farten.


Kabel-tv-kunder hos YouSee er ikke længere bundet til at være hjemme for at se tv. Fra i dag kan de tage alle DR?s kanaler samt bl.a. en række sports- og børnekanaler med i sommerhus eller på cafe, uden det koster ekstra i abonnement.


De nye muligheder gælder foreløbig kun for kunder, der også abonnerer på bredbånd hos YouSee. De har i forvejen adgang til stort set alle deres tv-kanaler på f.eks. computer eller iPad via hjemmets bredbåndsforbindelse. Nu bliver den fysiske binding til hjemmet altså fjernet.


Følgende 23 kanaler er med fra begyndelsen: DR1, DR2, DR Update, DR Ramasjang, DR K, DR HD, Canal 9, Folketinget, DK 4, Infokanalen, SVT1, SVT2, NRK, ARD, ZDF, NDR, Disney Channel, Disney XD, Disney Jr., National Geographic, Eurosport, Eurosport 2 og RTL.


For at se web-tv uden for hjemmet skal computeren, mobilen eller tablet?en først registreres til brug for web-tv ude. Det sker via YouSee-bredbåndsforbindelsen i hjemmet. Man kan maksimalt have registreret to enheder, og man kan kun anvende én ad gangen. For at begrænse risikoen for misbrug skal enheden være tilkoblet YouSee?s netværk mindst én gang om måneden. Af samme grund er tjenesten indtil videre kun tilgængelig for kunder med bredbånd fra YouSee.


Web-tv ude kan anvendes på alle platforme, dvs. yousee.tv, YouSee Player, iOS (iPad, iPhone og iPod Touch) og Android (udvalgte enheder).

Annonce