Forside Nyheder

Google Galaxy Nexus tilbage på butikshylderne


Google Galaxy Nexus er til salg igen. Google har været lynhurtige til at lave den softwareopdatering, der gør telefonen mulig at sælge igen uden at bryde Apples patent.


I sidste uge blev Google Galaxy Nexus taget ned af de amerikanske butikshylder, fordi det var lykkedes Apple at få en domstol til at nedlægge et fogedforbud mod den. Der var enkelte detaljer i måden, man kunne lave lokal søgning på, der var i strid med Apples patent på “Universel Søgning.”


Fogedforbudet blev sat ind mod Samsung, der producerer Galaxy Nexus for Google, også selvom problemet i virkeligheden er en del af Googles Android-software. Af sidstnævnte årsag skyndte Google sig at meddele, at de havde et software-fix på vej, der skulle gøre telefonen lovlig igen ved ikke længere at bryde Apples patent.


Den software-update kom før end ventet. Google har sat Galaxy Nexus til salg igen i sin Play store, og lover at de kan levere indenfor 1-2 uger. Hvordan det påvirker salget i fysiske butikker og andre onlinebutikker end Googles egen vil tiden vise.

Annonce