Forside Nyheder

YouSee har fuld fart fremadDet går godt for TV-distributionen i TDC-koncernen, hvor både TDC TV og YouSee forbedrer resultaterne.


Der er ingen afmatning at spore hos landets største TV-distributør YouSee. Det samme gælder “lillebror” TDC TV.


?YouSee leverer tocifret EBITDA-vækst og fastholder sin meget stærke position. I et mættet marked har de f.eks. øget antallet af bredbåndskunder med 19.000 sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.? fortæller koncernchef i TDC, Carsten Dilling, og fortsætter:


“YouSee har fuld fart fremad for at fastholde sin position som markedsleder inden for betalings-tv i en situation, hvor traditionelle grænser i værdikæden udviskes, og ‘over-the-top-tilbud’ i stigende grad vil være en realitet for forbrugeren.”


YouSee omsatte for 2,267 mia. kroner i første halvdel af 2012, mod 2,129 mia. i samme periode sidste år. En vækst på 6,5%. En del af væksten skyldes højere abonnementsindtægter efter at TV 2 blev betalingskanal.


“Sammen med TDC Privat bidrog YouSee til fortsat fremgang på tv-området. Totalt oplever koncernen en fremgang på 72.000 tv-kunder sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.” lyder det fra Carsten Dilling.


Halvårets resultat i YouSee blev på 829 mio. kroner, mod 750 mio. sidste år. Det er en fremgang på 10,5%

Annonce