Forside IFA IFA 2012

LG: Lanceringsdato på Netflix og YouBio


Også det nye LG OLED TV får Netflix og YouBio ind i Smart TV inden jul


 


LG nyeste Smart TV får også Netflix og YouBio, og det bliver klar inden jul. Men ingen HBO endnu.


Med det spændende efterår, som vi går i møde indenfor abonnements-betalte filmtjenester i Norden, er det blevet interessant at vide hvor og hvornår de bliver tilgængelige.


LG-produkter med Smart TV giver adgang til en række indholds-tjenester, og her dukker flere af de nye også op. Det bekræfter LG overfor recordere.dk.


Vi kan i dag afsløre datoen for Netflix og YouBio (YouSee’s filmtjeneste) i de første LG-produkter, og det bliver inden jul.


Lanceringsdatoen er sat til den 19. december for både Netflix og YouBio, mens de endnu ikke kunne sige noget om en eventuel tilgængelighed af HBO på LG-produkter i Norden.


YouBio vil kun blive tilgængelige i 2012-modellerne fra LG, og det skyldes at den kodning/codec som YouSee benytter ikke er tilgængelig i ældre LG-produkter.


Den nye LG Smart TV Upgrader, der giver adgang til Smart TV igennem en boks, vil også få Netflix og YouBio men først ca. en måneds tid senere end de øvrige TV-produkter.

Annonce:
Forrige artikelSonos er ikke bekymret for Airplay Direct
Næste artikelSamsung: Ingen google TV til Danmark foreløbig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.