Forside Nyheder

Pioneer anlæg med AirPlay, DLNA og WiFi


 


Nye trådløse højttalersystemer fra Pioneer, alle med indbygget AirPlay, DLNA og WiFi.


Pioneer introducerer en ny serie af tre trådløse højttalersystemer designet til at gøre den trådløse underholdning mere enkel og fleksibel.


Serien består af den fugtafvisende XW-SMA3 med genopladeligt batteri, den større og mere kraftfulde XW-SMA4 samt den kompakte XW-SMA1 ? alle med indbygget AirPlay, DLNA og WiFi.


Via trådløst netværk og integreret AirPlay-teknologi streamer Pioneers nye højttalersystemer lækker lyd direkte fra din Mac, pc, iPad, iPod touch eller iPhone. Har du en Android-telefon, byder Pioneer tilsvarende på audio-streaming via DLNA.


Brug højttalerne enkeltstående, eller skab dit eget multirums-system med flere enheder fordelt i hjemmet. Et fugtafvisende materiale og et indbygget genopladeligt batteri, der giver op til fem timers afspilning, gør desuden XW-SMA3 særlig velegnet til brug i køkkenet, på badeværelset, i haven eller sågar på skovturen.


  


 


Højttalersystemerne er udført i minimalistisk design og udstyret med USB og AUX-indgang, så du kan oplade og afspille direkte fra din iPad, iPod touch og iPhone, ligesom alle tre modeller understøtter Wireless Direct, der gør det muligt at streame musik til højttaleren næsten hvor og når som helst uden en trådløs router.


De tre højttalere, der er tunet af den højttaleringeniøren Andrew Jones, og byder på klasse D-forstærkning, to 3? mid-range drivere, en 1? diskant og en central basrefleks-port (model XW-SMA4 har en ekstra diskant og en 4? subwoofer).


Fjernbetjening medfølger.


 


Priser og tilgængelighed  • XW-SMA1 (findes i sort og hvid):  kr. 1.999,-
  • XW-SMA3 (findes i sort og hvid):  kr. 2.499,-
  • XW-SMA4 (findes i sort):  kr. 2.999,-

Er ude i butikkerne nu.

Annonce