Forside Nyheder

Spotify vil tilbyde serier fra HBO 


Spotify vil tilbyde serier fra HBO


Ifølge beep.dk vil Spotify åbne en hel film- og serie-afdeling op, der vil tilbyde HBO Nordics løsning.


Danskerne får masser af streamings-muligheder her til efteråret. Vi har i lang tid haft fornøjelse af musiktjenesterne TDC Play, Wimp, Deezer og Spotify og fra oktober kommer film- og serie-tjenester som Netflix, Youbio og HBO Nordic.


Men det stopper ikke her, erfarer TV 2 Beep. I øjeblikket forhandler Spotify og HBO Nordic om licensrettigheder til HBOs mange tv-serier, så Spotify vil være endnu et distributionsled af serierne i de nordiske lande.


Ifølge Beeps kilder, der er tæt på informationerne, skulle Spotify være i gang med at udvikle en konkret film- og tv-division ved siden af deres musik-muligheder.


 


Stærke kræfter skal hjælpe Spotify


Som led i denne nye udvikling har Spotify fået hevet kræfter ind, der kan hjælpe med tjenesten med at komme ud over rampen. De har rekrutteret Mike Berkley, der er tidligere Executive Director og stor kanon hos et af USA’s største kabelselskaber Comcast.


Den nye aftale vil betyde, at kunder hos Spotify vil kunne få adgang til HBO Nordics mange serier og distribution.


Endnu er det ikke sikkert om Spotify vil opdatere deres nuværende platform til at kunne håndtere film og serier, om de vil lancere en ny ved siden af eller om man vil bruge HBOs egen.


Spotify og HBO Nordic har ikke ønsket at udtale sig.


 


Kilde: beep.dk

Annonce:
Forrige artikelFIFA 13 demoen er online
Næste artikelSpilanmeldelse: Little Big Planet Vita
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.