Forside Nyheder

Ny TV-kanal på vej: TV 2 FRI


 


TV 2 præsenterer TV 2 FRI


TV 2 FRI bliver Danmarks første fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr mm.


Kanalen hylder den aktive fritid og giver seerne programmer med høj nytteværdi, som kan omsættes til forbrugeroplysninger, gode råd og oplevelser.


“TV 2 FRI er et stærkt alternativ til de kanaltilbud, som allerede findes på markedet, og det bliver en fornøjelse med den at kunne imødekomme den efterspørgsel, vi kan mærke i tiden efter fjernsyn, der er ægte, nært og nyttigt. På TV2 FRI skal vi kunne mærke livet, og vi skal kunne nå at trække vejret, og derfor vil kanalen være stedet, som for alvor introducerer slow-tv til danskerne. Tilsat et meget stærkt TV 2-DNA tror vi på, at TV 2 FRI kan blive en populær kanal hos de danske tv-seere”, fortæller Maiken Wexø, kanalchef for TV 2 Networks.


Et af kanalens flagskibe vil være et dagligt to-timers magasinprogram, som sendes direkte fra et studie tæt på naturen. Velkendte og hyggelige værter byder sammen med dygtige eksperter indenfor i et frirum, hvor der er god tid til nærvær omkring hverdag, natur, livsstil og fritid.


Sidst TV 2 åbnede en ny niche-kanal var i december 2006, da TV 2 NEWS kom til.


  


Tilgængelighed


Aftalen med de første distributører er allerede i hus. Stofa og Waoo! kan tilbyde TV 2s nye kanal til deres kunder, ligesom en aftale med Canal Digital kun afventer en formel bestyrelsesgodkendelse.


Forhandlinger med andre tv-distributører pågår, og kanalen og dens indhold er generelt blevet godt modtaget hos disse.


TV 2 FRI går i luften i foråret 2013.

Annonce