Forside Nyheder

iPad minis skærm er bedre end iPad 2s


 


I en ny post på deres blog har websitet Repair Labs kigget nærmere på iPad-skærme. Faktisk MEGET nærmere.


De er gået helt tæt på alle tilgængelige iPad-skærme med mikroskop for at kigge på, hvordan pixelstørrelserne er forskellige på tværs af de enkelte skærme.


De finder en række oplagte resultater, som f.eks. at skærmene på de to første generationer af iPad har en pixelstørrelse, der er enorme i forhold til tredje og fjerde generation. Det bør man naturligvis kunne sige sig selv, når PPI-værdierne ligger på henholdsvis 132 og 264. Men det er alligevel slående, når man ser pixelstørrelserne sammenlignet direkte.


Det mest interessante resultat af Repair Labs test er dog, at iPad minis skærm klarer sig bedre end forventet. iPad mini bliver betragtet som en lille version af iPad 2, og har samme skærmopløsning som sidstnævnte, men på en mindre skærm. Det giver naturligvis en bedre pixeldensitet pr. definition, og iPad mini har en tæthed på 164 PPI.


Men det, som Repair Labs? tests viser, er at hvor iPad 1+2 har en dobbelt så stor pixelstørrelse som iPad 3+4, er iPad minis pixelstørrelse kun 33% større end på de lækre Retina-displays på de store iPads. Igen, det giver mening, når man tager skærmstørrelserne og opløsningerne i betragtning. Men det viser alligevel, hvorfor man måske ikke behøver bekymre sig helt så meget over at skulle gå ned på 1024×768-opløsningen, når man køber en iPad mini.


Du kan selv se de øvrige billeder og læse testen HER.

Annonce:
Forrige artikelHi-Fi aften i nb Radio (Roskilde)
Næste artikelByg din egen iPhone 5 dock i LEGO
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.