Forside Nyheder

Instagram kapper båndet til Twitter


Den berømte Twitter-hval er kommet frem lidt oftere for tweeps, der også bruger Instagram. Det er symptom på en eskalerende konflikt mellem de to sociale netværk.


Indtil for nylig har man kunnet linke til sine fotos på det sociale fotonetværk Instagram, når man sendte en tweet via Twitter. Billedet ville så dukke op på Twitter som en thumbnail, lidt ligesom når man sender et billede via en tjeneste som TwitPic.


Men det er slut nu. Ifølge Instagrams CEO, Kevin Systrom, vil Instagram helst holde kommunikationen og videresendelsen af billeder indenfor Instagrams eget netværk, og ønsker derfor at integrere med Twitter så lidt som muligt. Det sagde han under en optræden onsdag på LeWeb-konferencen i Paris.


Han understregede ved samme lejlighed, at denne strategi intet har at gøre med, at Instagram er blevet købt af Facebook.


Hvis billederne overhovedet dukker op, når man tweeter et link til Instagram, kan de nu enten være skæve eller forvrængede. Twitter har anerkendt problemet på deres blog.

Annonce