Forside CES CES 2013

LG på CES: Nyt OLED og flere Ultra HD TV


 


CES får fokus på både OLED TV og 4K (Ultra HD), og LG fortæller allerede nu hvad de bringer med til udstillingen.


Billedet ovenfor viser LG’s 84″ Ultra HD TV, som har været vist frem ved flere lejligheder før. Det er ikke nyt, men det er til gengæld de to mindre 4K-modeller som LG bringer med på CES-udstillingen til januar.


For hvis du gerne vil have 4K opløsning, men syntes at 84″ er lige rigeligt stort til både stue og pengepung, så kommer der også mindre alternativer. Hos LG er det UHD TV på hhv. 55″ og 65″, fortæller de i en pressemeddelelse som Engadget bringer. 


LG har ikke frigivet billeder og specifikationer af de nye Ultra HD TV endnu.


 


Forbedret OLED TV


LG skulle for længst have sendt deres 55″ OLED TV på markedet, men det udeblev her i 2012. Ventetiden er dog ikke spildt, og på CES vil de fremvise en ny og forbedret udgave.


Som om OLED TV ikke var let nok i forvejen, så er vægten nu bragt yderligere ned. Det nye 55″ LG OLED er 4mm tykt, og vejer nu sølle 3,5 kg. Man kan jo næsten nøjes med dobbeltklæbende tape, når det skal op på væggen.


Ingen billeder endnu, vi venter spændt på CES til januar.

Annonce:
Forrige artikelNu kommer Jelly Bean til HTC One S
Næste artikelSamsung teaser nye OLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.