Forside CES CES 2013

Oppos muskeltelefon præsenteres mandag


Tryk på billedet for et større, og zoom derefter ind på nederste venstre hjørne.


 


Oppo har valgt at præsentere deres nye super smartphone, Find 5, på CES-pressedagen mandag.


Oppo er på vej med en ny super smartphone. Det er ikke nogen hemmelighed, det har de selv sendt forskellig information ud på.


Vi har set billeder af den, lært at den kommer til Danmark, og der er nogle gode bud på indmaden.


Læs også: Oppos muskeltelefon på vej til Danmark


Men endnu er den ikke præsenteret, og det lader til at blive på mandag. Oppo har ihvertfald lagt ovennævnte billede ud, om at de er klar med en nyhed mandag. Det er faktisk på pressedagen for CES, selvom Oppo ikke officielt udstiller på den udstilling.


På billedet anes to smartphones der står ryg mod ryg, og lettere skjult i nederste venstre hjørne er teksten “quad core processor” (tryk på billedet ovenfor, og zoom ind for at læse teksten). Så det kan næsten ikke være andet end Find 5, som Oppo nu er klar til at vise frem for verden.

Annonce