Forside MWC MWC 2013

Rygte: Næste Samsung Galaxy S til martsFoto: recordere.dk


 


Hvis de seneste rygter holder, så får vi den næste Samsung Galaxy flagskib smartphone at se i marts. Med trådløs opladning.


Den næste Samsung Galaxy S smartphone kommer til salg uge 16, i midten af april. Så præcis er det seneste rygte om den næste flagskibs-smartphone fra den koreanske elektronikproducent.


Det er hjemmesiden Sammobile der bringer de oplysninger, på baggrund af lækkede oplysninger fra det de kalder en “insider”.


Den nye telefon, der internt går under modelnavnet Altius, ventes præsenteret på et Mobile Unpacked event i marts. Sammobile skriver at det endnu ikke er afgjort om den kommer til at hedde Galaxy S IV, fordi der er koreanere som mener at tallet 4 kan bringe uheld.


 


Hvad vil Samsung “Altius” byde på?


Rygterne går på en Samsung Exynos 5 Octa processor med 8 kerner og en Mali-T658 grafik-processor, ligeledes med 8 kerner, og 2GB RAM. Displayet vil være et 4,99″ Super AMOLED med 1080P (full HD, 1920×1080) opløsning.


Et 13 Mpixel kamera på bagsiden, der kan skyde video i 1080P, og på forsiden er 2 Mpixel kamera der kan skyde video i 720P. Batterikapaciteten er 2600 mAh (der sidder 2100 mAh i Galaxy S III).


Det er en Android-smartphone, der fra fabrikken kommer med Jelly Bean version 4.2.1 installeret.


I år kommer Samsung også med trådløs opladning, en nyhed som Sammobile fortæller også er bekræftet af deres kilder.


Farver ved lanceringen: Sort og hvid.


 


Kun rygter


Men det er selvfølgelig kun rygter.


Intet er sikkert før Samsung hiver den ny smartphone frem på scenen et sted i verden, og sidste år endte Galaxy S III jo med at blive forsinket.


Den skulle oprindelig, ifølge rygterne sidste år, have været præsenteret i forbindelse med Mobile World Congress i slutningen af februar 2012, men endte med præsentation i maj måned istedet.


Omvendt, hvis Samsung holder tidsplanen i år, så kan de også overhale rygterne indenom og præsentere nyheden i forbindelse med årets Mobile World Congress i Barcelona, der afholdes d. 25.-27. februar. En udstilling som vi også dækker her på recordere.dk.

Annonce:
Forrige artikelKoncept: iPhone 5S i farver
Næste artikelNy bekymring for Apple
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.