Forside Nyheder

Nye rygter spredes om iWatch


Der er allerede adskillige bud ude på nettet på, hvordan iWatch kommer til at se ud.


Apple er efter al sandsynlighed på vej med et ur. Nu kommer rygterne fra kilder, der tages meget alvorligt.


Rygtet om at det næste iDevice bliver et ur har floreret længe, vi skrev for eksempel om det i december. Men nu er der ikke bare tale om løse rygter samlet op af gadget-journalister i Kina. Nu skriver New York Times og Wall Street Journal også om det.


Begge aviser har hen over weekenden bragt historien om iWatch, baseret på kilder så tæt på Apple, at de er ?nødt til at være anonyme for ikke at begå kontraktbrud?, som det hedder i New York Times. Når man skal høre lidt mere efter disse to aviser, er det fordi, deres kilder som regel bliver tjekket i hoved og r.., før redaktørerne tør bringe, hvad der indtil videre bare er rygter.


Ifølge en analytiker fra Forrester har Apple ansat en uforholdsmæssigt stor mængde mennesker til at arbejde med Wearable Computing, og det kinesiske website Tech.163 talte sidste år med komponentleverandører, der mente at vide, at Apple var ved at producere et ur med Bluetooth og en 1,5 tommer skærm.


Så måske ser vi allerede iWatch senere i 2013

Annonce