Forside Nyheder

Panasonic TV får dobbelte HD-tunere


 


En af årets helt store nyheder i de nye Panasonic TV er dobbelt HD-tuner, som giver mange nye muligheder.


Panasonic udstyrer nu en række af dette års TV-modeller med dobbelte HD-tunere (Twin HD tuner), hvilket giver en række nye muligheder for “multitasking” – altså muligheden for at gøre flere ting samtidig.


De nye muligheder er:


Watch & Share: I behøver aldrig at skændes om hvad I skal se igen. Twin HD Tuner giver mulighed for at se en TV-kanal på selve TV’et, mens en helt anden TV-kanal streames direkte til tablet eller smartphone.


Double watching: Med to HD tunere, kan du se flere udsendelser på samme tid. Split skærmen, og se begge kanaler side om side.


Watch & Record: Med en USB 3.0 harddisk tilsluttet, kan der optages en TV-kanal mens I ser en anden. Det er også muligt at optage to TV-kanaler samtidig. Benyt gerne  en harddisk designet til TV, som Western Digital My Book ® AV-TV.


Watch & Zap: En ny funktion, der lader dig bladre igennem TV-guiden, mens du fortsætter med at se et program gennem en lille andet billede.


Dobbelt HD Tuner er tilgængelig som en del af Panasonics 2013 Smart VIERA line-up i plasma-modeller ZT60 og VT60, og LED/LCD-modellerne WT60 og DT60.


 


 


Tjek også


Panasonic 2013 plasma TV lineup


Panasonic 2013 LED TV lineup

Annonce