Forside Nyheder

Samsung vil lokke app-udviklere med gratis publicering


Til trods for at Samsungs app-butik både findes på deres Smart TV-modeller og deres mobile enheder, halter de stadig bagefter såvel Google Play Store og Apples App Store, når det gælder downloads.


Det forsøger de nu at lave om på med et nyt initiativ, der skal give app-udviklere lyst til at lave Samsung-eksklusive apps og som kan tiltrække flere kunder til platformen.


Det sker gennem projektet ?100% INDIE?, der især er rettet mod små, uafhængige app-udviklere. Hvor de andre app-butikker typisk tager op til 30% af omsætningen fra et app-salg, vil Samsung lade folks apps være tilgængelige i deres app-butik ganske gratis. I hvert fald i de første seks måneder.Derefter vil Samsung hæve kommissionen til 10 procent, indtil den to år senere stiger til 30%.


Projektet er i øvrigt lanceret i samarbejde med Chillingo, EAs mobile division, hvilket tyder på at det primært er uafhængige spilmagere, som Samsung håber at få i hus. Det understøttes af et af 100% INDIE-projektets mottoer: “Raise your game”.

Annonce