Forside Nyheder

Sådan ser PS4-interfacet udGalleri: Det nye PS4 interface. Illustration: Sony


 


Selv om Sony ikke løftede sløret ret meget for selve designet af den kommende PlayStation 4, da de holdt pressemøde i New York for nylig, viste de alligevel lidt frem af brugerinterfacet.


De viste en meget glat og blå overflade, der ser overskuelig ud, med et stort fokus på den sociale del af PS4?erens funktioner.


Nu har Sony imidlertid løftet lidt af sløret og har offentliggjort en række screenshots fra den kommende spilkonsol. Den blå baggrund er der stadig, men nu kan se, at den blå baggrund virker relativ universel. Men hvad der er mere interessant er, at man nu kan se, hvordan PS4?erens samspil med smartphones og tablets kommer til at se ud.


Der er også to screenshots fra den video-delingsfunktion, som Sony viste frem til pressemødet, hvor man kan sende videoer af ens bedste spil-øjeblikke til folk i netværket, eller lægge dem op på f.eks. Facebook. De to screenshots viser noget fra selve redigeringsdelen af disse videoer. Se dem alle i galleriet her ovenfor.

Annonce