Forside Nyheder

Samsung præsenterer GALAXY S4Galleri: Samsung Galaxy S IV


 


En smartphone der virkelig forstår dig. Sådan blev Galaxy S4 præsenteret i nat.


Den fjerde generation af GALAXY S er en telefon, som kender dig og forstår, hvad der er vigtigt i dit liv.


Telefonens design har givet plads til en større skærm og et mere kraftfuldt batteri. Designet er inspireret af naturen, og med den tynde ramme og materialevalget.


GALAXY S4 genkender dit ansigt, din stemme og dine bevægelser, og du kan styre den uden overhovedet at røre ved skærmen. Ser du f.eks. en video og kigger væk, så pauser telefonen videoen automatisk og starter afspilningen fra samme sted, når du igen retter blikket mod skærmen for at se videre.


Du kan også scrolle gennem indholdet på websider eller e-mails uden at røre ved skærmen. GALAXY S4 registrerer dine øjen- og håndledsbevægelser og scroller op og ned efter dine bevægelser.


Ved at slutte GALAXY S4 til en docking-station, der findes som tilbehør, kan du også scrolle ved hjælp af dine øjenbevægelser. Du kan desuden ændre musiknumre eller besvare indkommende opkald ved at føre hånden over skærmen.


Du kan f.eks. tage et billede af en baby og samtidig optage dens grin – du kan altså virkelig fange øjeblikket. Hver gang du kigger på billedet, afspilles også babyens grin. Eller hvorfor ikke sætte lyd til de billeder, du tog til koncerten med dit yndlingsband?


Du kan desuden tage billeder med telefonens bagerste og forreste kamera samtidigt. Billederne kombineresderefter og skaber et kombineret billede med dig i også. Størrelse, ramme og andre detaljer vælger du selv.


Med Group Play-funktionen kan du dele musik, billeder og spil med andre omkring dig ? også steder hvor der ikke er WiFi eller netværkssignal.


Læs også: Galaxy S4 vil være din universalfjernbetjening
Galleri: Samsung Galaxy S IV
 


 


Pris og tilgængelighed


Kommer i butikkerne i løbet af foråret 2013.


Den vejledende udsalgspris er kr. 5.199,-


Læs også: Vi har haft Galaxy S4 i hænderne


 FAKTA


Samsung GALAXY S4 er verdens første mobil med en Full HD (1920×1080) Super AMOLED-skærm på fem tommer med 441ppi.


Det nye Gorilla Glas øger skærmens evne til at tåle stød og gør den mere modstandsdygtig mod ridser.


Telefonen har et kamera på bagsiden med 13 megapixel og autofokus, og et kamera på forsiden med 2 megapixel og mulighed for at optage i Full HD.


Udstyret med operativsystemet Android 4.2.2 (Jelly Bean) og en processor på 1,9 GHz quad-core/1,6 GHz octa-core. Batteri på 2.600 mAh. NFC, Bluetooth 4.0 samt IR-led. 16/32/64 GB hukommelse, understøtter microSD på op til 64GB, 2GB ram.


Ved lancering kommer telefonen i farverne sort og hvid. Og senere på året lanceres GALAXY S4 i endnu flere farver.


Vægt 130 gram og mål 136,6 x 69,8 x 7,9 mm.

Annonce