Forside Nyheder

Vildt nyt design til Philips TVGalleri: Philips TV DesignLine 2013


 


Opdateret kl. 10 (med video)


Philips DesignLine rykker væk fra det traditionelle TV-design. De nye 2013 TV er blot en gradueret glasplade.


TP Vision (producent af Philips TV) har i dag annonceret en ny vild TV-linje fra Philips, med et modigt design der distancerer sig fra det hidtidige kendte fra den kant.


Ja, faktisk er der ikke mange TV der kan bryste sig at et tilsvarende design. Det kan vel mest kaldes en sammensmeltning af noget “B&O look” og Sonys monolitiske design fra tidligere år.


Designet er nemlig en hel glasplade, der er gradueret i nuancerne. Det starter i bunden med et røgfarvet glas, der glider over i en sort “opaque” der flyder videre over i gennemsigtigt glas, der hvor TV-billedet ses. Tjek galleriet i artiklen her, det er et frækt design!


Philips lover tilmed billed-kvalitet i highend-klassen, med 1400 Hz Perfect Motion Rate for optimal skarphed under bevægelser i billederne. Kontrasten forbedres med Tp Vision Micro Dimming og Local Contrast.


Ambilight er der dog stadig, så væggen rundt om selve skærmen kan oplyses i farver efter billedindholdet. Den medfølgende fjernbetjening er i børstet aluminium, og indbygget keyboard til Smart TV.


Philips DesignLine byder som øvrige af Philips 2013-TV på multiroom-streaming samt Miracast for deling af indhold fra smartphone og tablet.


 


 
Galleri: Philips TV DesignLine 2013


 


Pris og tilgængelighed


De nye TV kommer i 46″ og 55″ og vil blive tilgængelig i Europa og Rusland i 2. kvartal af 2013.


Prisen er ikke oplyst.


 Philips egen video hvor de fortæller om det nye design.

Annonce