Forside Nyheder

YouTube lancerer musik-streamingtjeneste senere i år


Lige siden Google lancerede deres iTunes-konkurrent i form af Google Music/Google Play, har der været snak om at firmaet ville lancere en musik-streamingtjeneste á la Spotify. Men det er blevet ved snakken indtil nu.


Det amerikanske finansmedie Fortune har talt med anonyme kilder i musikbranchen såvel som indenfor Googles egne rækker, der bekræfter, at der er en musik-streamingtjeneste på vej, og at den i første omgang vil blive introduceret som en del af YouTube.


Det giver ret god mening for Google at lave den abonnementsbaserede tjeneste under YouTube, der i forvejen bruges af rigtig mange til at høre musik på. Derudover er YouTube-app?en ganske udbredt på langt de fleste mobile platforme og settop-bokse.


Ifølge Fortunes kilder vil lignende funktioner også dukke op i Google Play, der dog er benyttet i et langt mindre omfang end YouTube.

Annonce