Forside Indhold og distribution Film

En Star Wars-film om året fra 2015


Foto: www.retiredtroopers.tumblr.com


 


Star Wars-fans kan glæde sig til 2015. Fra sommeren 2015 går der nemlig kun et år mellem lanceringerne af nye film fra Star Wars-universet.


Vi vidste godt, at der ville komme en trilogi mere, og at den første i serien ville komme i 2015. Vi havde også fået at vide, at filmene ville komme med to års mellemrum, og at den første ville blive instrueret af J.J. Abrams. Og så var der rygter om, at der ville komme film uden for trilogien, der for eksempel kunne handle om Yoda, Han Solo eller Boba Fett.


Men nu har Disney lukket lidt mere op for posen i forbindelse med konferencen CinemaCon. Det skriver flere Hollywood-medier.


Det viser sig nu, at der er hold i rygterne om de ?eksterne? film, der fokuserer på en enkelt af karaktererne fra Star Wars-universet. Og disse film vil udkomme ind i mellem filmene i trilogien.


Det betyder, at der kommer en Star Wars-film hver sommer mellem 2015 og 2019, hvor Episode IX i Star Wars-serien får premiere.


Det er godt nyt for Star Wars-fans, der så bare kan håbe på at de mellemliggende film ikke bliver på samme niveau som de to andre spin-offs fra Star Wars-serien med Ewok?er i hovedrollerne, ?Caravan of Courage? og ?The Battle for Endor?.

Annonce:
Forrige artikelNu kan du opdage musik med Twitter
Næste artikelVerdens største telefon kommer til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.