Forside Nyheder

Cima by Stewart Filmscreen
Cima by Stewart Filmscreen 


Cima er et nyt budget-venligt subbrand fra Stewart Filmscreen, med lærreder til kontor og hjemmebiograf.


Stewart Filmscreen er kendt verden over som producent af lærreder af en høj kvalitet, og i dag hænger der Stewart-lærreder i mange studier og high-end hjemmebiografer verden over. Stewart har opnået at blive lærredernes reference, dem som andre måler sig op imod.


Nu gør Stewart Filmscreen det muligt at få glæde af firmaets erfaring og høje produktionskvalitet, i en mere budget-venlig prisklasse. Det sker med introduktionen af et helt nyt sub-brand: Cima by Stewart Filmscreen.


Cima lærrederne er udført i samme høje kvalitet som traditionelle Stewart lærreder, men med nogle forenklinger der gør det muligt at tilbyde lærrederne til lavere pris. Selve dugen, der findes i to versioner særligt udviklet til Cima, er en enklere konstruktion, med fokus på at skabe en god balance mellem lærredets gain, synsvinkel og pris.


Cima Neve er en dug med gain 1.1, som anbefales til mørklagte rum, mens Cima Tiburon er en lidt mørkere dug med gain 0.95, som anbefales til lysere rum. Uniformiteten i begge duge angives til et højt niveau, og begge typer kalder Stewart “4K+ ready”, da de er forberedt til meget høje opløsninger, endnu højere end det kommende 4K format, lover de.


For at holde prisen nede leveres lærrederne kun i nogle på forhånd fastsatte størrelser.


Fastramme versionen produceres i Danmark, og fås fra 9.999,-, i størrelser fra 92″ til 135″ i 16:9 format. Rammen er 6,5 cm bred, og belagt med den samme Veltex belægning som Stewarts øvrige rammelærreder. Monteringen er hurtig og enkel ved hjælp af en række snaplåse, så du er sikker på at lærredet er spændt korrekt ud.


Cima findes også i en motoriseret tab-tension version, der produceres i USA. Den findes i to udgaver, afhængigt af om lærredet skal monteres synligt, eller indbygges i loftet. Prisen starter på 19.999,-, også i størrelser fra 92″ til 135″ i 16:9 format, med 15 cm drop-down. Lærredet leveres som standard med 12V trigger, som gør det nemt at lade lærredet køre ned automatisk når projektoren tændes, eller som ekstra tilbehør med fjernbetjening.


For mere information se www.stewartfilmscreen.com/Cima

Annonce