Forside Nyheder

Så er vi klar til Google I/O
Galleri: Klar til Google I/O. Foto: recordere.dkI aften åbner Google I/O-konferencen i San Francisco. Recordere er på pletten.

Kl. 18 dansk tid blænder Google op for den første keynote på udvikler-konferencen Google I/O. Recorderes udsendte kommer til at sidde på en af de forreste rækker, når Google-folkene afslører de seneste nyheder fra søgegigantens side.
I år skulle der være mindre fokus på hardware og mere fokus på software-siden. Nogle rygter taler om en decideret Google TV-boks i stedet for den noget besynderlige Nexus Q, der blev vist frem sidste år. Og måske kommer der også en ny Nexus-tablet.
Men ellers skule hovedfokus i år være på nye funktioner indenfor software-delen af Googles eget domæne, hvad enten det er Google Docs, Android, Google TV, eller hoveforretningen: search.
Og så er der naturligvis Google Glass. Vi har allerede set en hel del af de såkaldte ‘Glassholes’, der render rundt med brillen på, og vi kan allerede nu afsløre, at brillen får folk til at se lige præcis så nørdede ud, som man forestiller sig. Og det er ikke nødvendigvis positivt ment.
Der skulle dog være en god chance for, at vi får en hands-on oplevelse med Google Glass, men det kan du alt sammen læse mere om her på siderne i aften og i morgen.
Annonce