Forside Nyheder

HTC: Vi er ikke til salg


Der blev i den forløbne uge skabt en hel del panik i HTC-koncernen. En normalt velinformeret kilde påstod på Sina Weibo at HTC var til salg.


Kilden var Alice Sun, der er en af Kinas mest velansete markedsanalytikere og har sin daglige gang på businessavisen EE Times. Hun skrev på det sociale netværk Sina Weibo, at HTCs bestyrelsesformand og medstifter Cher Wang (bill.) havde sat selskabet til salg.


Det satte gang i en kædereaktion af panikhandlinger, der dog hurtigt blev manet til ro af HTCs ledelse og Cher Wang selv. Wang beroligede medarbejderne og deres familier ved en familie-dag i HTC, og gik senere også ud i pressen med meddelelsen om at HTC ikke er til salg.


Alice Sun har siden slettet sit indlæg på Sina Weibo for at slippe for mere ballade. Men i et opfølgnings-indlæg antyder hun, at hun ikke stoler på udmeldingen fra HTC: ?Tiden vil vise, hvad sandheden er.?, skriver hun.

Annonce