Forside Nyheder

Futuremark udstiller Samsung- og HTC-telefoners snyd i benchmarks


 


To HTC-telefoner og en Samsung-telefon kan ikke længere benchmarkes ordentligt med værktøjet Futuremark.


Folkene bag Futuremark har simpelthen valgt at udelukke HTC One, HTC One mini og Samsung GALAXY Note 3 fra deres benchmark-værktøjer, herunder 3DMark, fordi de kunstigt booster deres performance under disse benchmarks. Det skriver firmaet på deres hjemmeside.


Det er et led i den samme skandale, som for nylig blev rullet ud i forbindelse med benchmark-programmerne GFXBench og AnTuTu, hvor en række telefoner blev fanget i at skrue op for processorkraften for at opnå en højere score.


Når man forsøger at bruge Futuremark på en af disse telefoner får man nu beskeden om at enheden ikke lever op til Futuremarks ?fairness?-krav, og at man derfor ikke bør bruge Futuremark-scoren til at sammenligne med andre telefoner.

Annonce