Forside Nyheder

Sony vil lade andre sælge deres online-spil til PlayStation


Det er formentlig et rigtig smart træk, Sony lige har lavet.


I stedet for, at du kun kan bruge Sonys PlayStation Network Store, når du gerne vil købe spil online til din PS3, PS4 eller PS Vita, kan du måske fremover også bruge f.eks. Amazon.


I hvert fald er det nu kommet ud, at Sony har indgået en aftaler med bl.a. Amazon om at de kan videreforhandle disse spil. Det er et smart træk for Sony, der på den måde får endnu en kanal at markedsføre spillene gennem i forhold til ærkekonkurrenten Microsoft og deres Xbox-platform.


Eller sagt på en anden måde, Amazon vil hjælpe Sony med at gøre opmærksom på spillene, så hele den opgave ikke ligger hos Sony selv.


I skrivende stund er det kun lykkedes os at bekræfte, at dette virker for den amerikanske udgave af Amazon, hvorvidt det også er muligt i Europa, melder historien ikke noget om endnu.


Men i princippet er der intet i vejen for, at Sony kan lave det samme stunt i Europa, enten med Amazon eller med andre, lokale partnere.


Hvis du har fået øje på en dansk eller europæisk partner, der kommer til at forhandle online PlayStation-spil, så giv endelig lyd i kommentarsporet.

Annonce