Forside Nyheder

HTC One mini forbydes i England takket være Nokia


Nokia får nu forhindret salget HTCs One mini-model efter en ny dom i patentsagen mellem de to firmaer.


Vi hører som oftest mest om patentkrigen mellem Samsung og Apple, men der har i flere år også udspillet sig en hård patentkamp mellem HTC og Nokia.


Den har foreløbig betydet, at HTC har måttet ændre sender/modtager-hardwaren og mikrofonen i HTC One, så disse ikke længere forbryder sig mod Nokia-patenter. Og nu har Nokia altså fået nedlagt fogedforbud mod salget af One mini i Storbritannien.


Ifølge Bloomberg handler sagen om nogle chips i HTC One, som Nokia mener er i strid med deres patent. I princippet er HTC One også ramt af fogedforbuddet, men dommeren i sagen mente at et forbud mod salg af både One og One mini ville påføre HTC uforholdsmæssig meget økonomisk skade, så HTC fik lov at appellere forbuddet mod salg af One.


Forbuddet mod salg af HTC One mini starter på fredag.

Annonce