Forside Nyheder

WTF? Nokia laver en Android-telefon


Denne telefon er angiveligt en Nokia-telefon baseret på Android.


Det kan virker fuldkommen bizart, at Nokia skulle lancere en Android-telefon, når Microsoft står overfor at overtage virksomheden. Men Tom Warren fra The Verge har ikke desto mindre talt med kilder hos Nokia, der siger at denne telefon er en Android-telefon, der skal komme ud næste år.


Telefonen hedder Normandy og det er meningen at den skal være et ultrabilligt alternativ som kan erstatte Nokias Asha-serie i udviklingsmarkederne. Ifølge Warren er det den allermest basale version af Android, der ligger på den, sådan så Nokia kan tilrette den på samme måde, som Amazon har gjort med deres Kindle Fire-tablets.


Det betyder for eksempel at alle Google-tjenesterne, som Android normalt er hooket op på, ikke bliver tilgængelige, og at der sandsynligvis skal bruges en dedikeret app store, der ikke står Google Play på.


Normandy sås første gang for et par uger siden, da @evleaks lækkede ovenstående spionfoto.


Om Normandy bliver det første offer, når Microsoft-handelen er på plads, vil tiden vise.

Annonce