Forside Nyheder

Avis: Samsung Galaxy Glass efter sommer
Samsung “Galaxy Glass” 


Samsung klargør smartglasses, og målet er at lancere dem på IFA-udstillingen til september.


Samsung selv har ikke lagt skjul på at de også arbejder på smart-briller, smartglases, og billederne her er fra en patent-ansøgning fra efteråret.


Brillerne går indtil videre under den interne betegnelse Galaxy Glass, og Samsung er nu så langt at målet for lancering ligger klar. De venter at præsentere dem på IFA-udstillingen i Berlin til september. Det skriver avisen The Korea Times.


Samsung Galaxy Glass, eller hvad de nu ender med at blive kaldt, bliver en kompagnon til smartphonen og vil kunne vise notifikationer, beskeder og anden information på et gennemsigtigt eller halvgennemsigtigt glas. Der vil også være mulighed for at kontrollere telefonopkald og lytte til musik.


“De nye smart-briller fra Samsung markerer et koncept for bærbare enheder, som kan føre til nye spændende måder for kommunikation. Smart-brillerne vil være vores bud på et produkt der skal gå forrest i dette nye marked”, fortæller en repræsentant fra Samsung til avisen.


 


 

Samsung “Galaxy Glass”


 


Samsung “Galaxy Glass”


Annonce