Forside CES CES 2014

En 4K-scaler i et HDMI-kabel? Hvorfor ikke?

 Da Recordere besøgte Seiki på deres lille CES Unveiled-stand, var vi så interesserede i at finde ud af, om deres ultrabillige 4K-tv?er nu også så ordentlige ud, at vi totalt overså, hvorfor de var der.


Seiki, der lige nu får meget opmærksomhed i gadget-medierne, netop på grund af deres dumpning af priserne på 4K-fjernsyn, havde faktisk taget et nyt produkt med, der er lidt interessant.


Det er simpelthen en scaler, der er bygget ind i et HDMI-kabel. U-Vision hedder kablet, som Seiki siger kan opskalere et HD-billede til 4K i en pæn kvalitet. Kablet har en beskeden pris på 40 dollar (224 kroner før skatter og afgifter), og det selvom Technicolor har tildelt det en certificering for dets 4K-evner. Chippen, der sidder i kablet, er angiveligt Marseilles Networks VTV1222, som får strøm via et tilkoblet USB-kabel.


Vi vil senere under CES aflægge Seikis store CES-stand et besøg og se om vi kan vurdere billedkvaliteten med egne øjne, både for deres billige fjernsyn og for U-Vision.

Annonce