Forside Nyheder

Ny tjeneste finder Spotifys glemte sange


Der er mere musik tilgængelig på nettet end man kan nå at lytte til i menneskealder.


Og fordi de fleste mennesker foretrækker at høre den samme musik som mainstreamen (ellers var den jo ikke mainstream), er der meget af netmusikken, der bliver ?glemt?. Men det gør en ny tjeneste op med.


Forgotify.com er en ny tjeneste, der finder musik frem, der ikke bliver spillet på Spotify ret ofte, hvis overhovedet. Nu kan man jo så være af den holdning, at hvis musikken ikke er populær, må det være fordi den er dårlig, men det er langt fra altid tilfældet.


Da Chris Anderson fra Wired dannede sin teori om ?Den Lange Hale/The Long Tail?, var det netop på baggrund af al den gode musik, der ikke blev downloadet så tit, men nok til at det kunne betale sig for udbyderen at have den liggende. Og undersøgelser viser, at netbrugere i højere og højere grad forsøger at finde frem til musik, der måske ikke lige er toppen af poppen, men stadig er godt.


Hvis du hører til en af de sidstnævnte netbrugere, så smut ind på Forgotify.com, klik på knappen og lyt til noget musik, du sikkert aldrig har hørt før.

Annonce