Forside CES CES 2014

Samsung præsenterer det ultimative selfie-kamera


Det er sjældent, vi skriver om kameraer her på siden, men der er en sjov funktion ved det nye kompaktkamera fra Samsung, der gør, at det fortjener en omtale.


Hvis du kender nogen (din bedre halvdel? Teenageren derhjemme? Din mor?), der elsker at tage selfies, så kan Galaxy Camera 2 noget særligt. Den har nemlig en Selfie Alarm, der giver dig lidt tid at løbe på, inden udløseren går, og derefter tages fem billeder, så du kan vælge det bedste til dine sociale medier.


Som nogle måske husker, så er det specielle ved Galaxy Camera-serien, at det basalt set er et kamera med en smartphone ombord, og det gælder også toeren. Den kører med Android, har en 4,8 tommer skærm bagpå, en 1,6 quad-core processor og forbinder sig til omverdenen via WiFi og NFC.


Med andre ord kan du uploade billeder fra et ?rigtigt? kamera til dine sociale medie-profiler direkte fra selve kamerahuset.


Samsung Galaxy Camera 2, der blev lanceret ved Samsungs CES-pressemøde, kommer til Danmark til februar til en pris på 3.500 kroner.

Annonce