Forside Nyheder

Facebook Paper er kommet til USA


 


Vi er vant til at iPhone apps bliver noget pixelerede og grimme i det, når de zoomes op til brug på en iPad-skærm.


Sådan er det imidlertid ikke nødvendigvis med Facebooks nye nyhedslæser/magasin-app, Paper. Den kan man som minimum sagtens bruge på en iPad mini, uden at man bliver irriteret over tydelige pixels og alt for stor tekst.


Paper giver dig mulighed for at se dit nyhedsfeed fra Facebook i en super-enkel opsætning, og lægge posts op lige så enkelt. Men dertil kommer så overskrifter fra en række medier, som du med en ret lækker udførelse kan åbne og se den til-linkede website-artikel inde i selve app?en.


Facebook Paper er optimeret til iPhone 5/5S, så skærmen skal pustes cirka dobbelt så meget op i højden og lige under tre gange så meget op i bredden, hvis man bruger den på en iPad i stedet. Alligevel finder app?en selv ud af, at du er på en iPad og forstørrer billedet op. For nogle vil det endda være helt rart, at der er en vis enkelhed over layoutet, fordi skærmen ikke er spækket til med muligheder.


Paper giver i øvrigt én en ret enkel introduktion med en rar kvindestemme, der kan guide én igennem opsætningen.


Paper er kommet til US App Store nu og ventes være på trapperne til Android og øvrige Apple App-stores snart.

Annonce