Forside Indhold og distribution Film

Film fra Google Play på Apple-enhederne

 


 


Adgang til Google Movies er ikke forbeholdt Android-brugere. Varer fra filmbutikken fås også på iPhone og iPad.


Selvom Google Play normalt forbindes med Android, som den fælles platform for digital underholdning med film, tv, bøger, spil og apps, så er der også forgreninger til Apple-produkterne.


En af dem er app’en Google Play Movies & TV. Den giver Apple-enhederne (iPod Touch, iPhone og iPad) adgang til at se film købt i Googles filmbutik.


Det er kun en afspiller for de film der allerede er købt i Google-butikken. Man kan ikke købe nye film direkte fra app’en. Men det kan jo eksempelvis bruges til at se film indkøbt via Google Chromecast på en iPad.


Vil man købe nyt i Googles filmbutik, og se det på eksempelvis iPad senere, må man først købe indholdet via en internetbrowser for derefter at kunne afspille det fra app’en.


Det er kun muligt at streame via WiFi, ikke via 3G/4G, og for tiden er det kun film. TV-udsendelserne er kun tilgængelige i USA, Japan og Storbritanien.


 


 
Galleri: Google Play Movies & TV på iPhone og iPad


 


 


Pris og tilgængelighed


Google Play Movies & TV er gratis.


Find den i Apple Appstore


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.