Forside Nyheder

Nu er det officielt: Xbox One til september


 


Microsoft lægger nu låg på alle rygterne, og annoncerer at Xbox One først kommer til september.


Til september bliver Xbox One tilgængelig på endnu flere markeder, herunder i Danmark.


“Nu er det snart tid til, at de danske Xbox-fans kan få glæde af Xbox One ? til september bliver Xbox One nemlig tilgængelig på endnu flere markeder, herunder i Danmark. Det glæder vi os rigtig meget til!”, lyder det fra Microsoft, der fortsætter:


“Når vi glæder os over at kunne introducere danske fans for Xbox One, så skyldes det især den overvældende modtagelse, som Xbox One har fået i udlandet. Her har vi oplevet, at vores fans i gennemsnit bruger mere end fem timer om dagen på Xbox One.”


“Og med lanceringen af Titanfall, og den længe ventede Twitch-service, har vores fans lagt overvældende mange timer på Xbox Live ? faktisk oplevede vi det højeste antal af timer logget på Xbox Live siden introduktionen af Xbox One.”


De lover at vende tilbage med mere nyt i slutningen af april.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.