Forside Nyheder

Apple hyrer Nokias kamera-geni


En af Nokias vigtigste kamera-ingeniører, Ari Partinen, flytter til Californien for at arbejde for Apple.


Lige siden lanceringen af den allerførste iPhone har Apple haltet 1-2 år bagud i forhold til flere konkurrenter, når det gælder kameraets kvalitet og opløsning. Men nu haler de muligvis ind i en fart. Ari Partinen, finnen, der blandt andre stod bag udviklingen af PureView-teknologien for Nokia og hvis hjertebarn er Lumia 1020, er blevet snuppet af Apple.


Partinen synes åbenbart, Silicon Valleys solskin lød mere attraktivt end Seattle-områdets regnvejr, da valget stod mellem at gå med Nokia Mobile Communications over i Microsoft eller tage imod tilbuddet fra Apple.


Partinen har allerede haft sidste arbejdsdag hos Microsoft/Nokia i fredags, holder nu en velfortjent ferie og starter hos Apple til juni.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.