Forside Indhold og distribution Film

Streamingtjenesten Headweb klar til Chromecast


Endnu en skandinavisk film-tjeneste melder sig klar til brug igennem Google Chromecast.


Headweb er det skandinaviske svar på Blockbuster, men her foregår filmlejen istedet via nettet streamet ud til kunderne.


Nu melder de sig klar til medieafspilleren Google Chromecast, eller ihvertfald delvist klar. Dermed følger de i kølvandet på Netflix-konkurrenten Viaplay, der meldte sig klar til Chromecast i mandags.


Se også: Viaplay klar til Chromecast


Det Headweb nu understøtter er streaming fra en computer (PC/Mac) og over til en Chromecast tilsluttet TV eller projektor.


For at det virker skal internet-browseren Google Chrome benyttes. Peg den hen mod headweb.com, lej en film, og tryk på knappen “Cast” når du er klar til at streame den over til Chromecast.


Headweb fortæller at de arbejder på tilsvarende løsninger hvor selve afspilleren kan være en smartphone eller en tablet istedet.


Deres streaming til Chromecast kan ikke bruges til trailere og smugkig, kun til hele film, og der kan optræde film i samlingen hvor distributøren ikke tillader lokal streaming af denne art. Headweb anbefaler derfor at man lige tjekker filmens side på streaming-tjenesten først, for at se om der er nogen restriktioner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.